Koulutukset ja konsultoinnit

Lisää osaamista ja uusia näkökulmia

Tarvitsetko uutta tulokulmaa ja tuoreita ajatuksia toimintaasi? Haluamme jakaa osaamisemme kanssasi ja tarjoamme koulutuksia ja konsultointia henkilöstöasioissa.

Rekrytoinnit kuntoon! -kartoitus

Oletko pohtinut sitä, missä jamassa oma rekrytointiprosessisi on? Kuppiloita on Suomessa jo alettu laittaa kuntoon, nyt on aika tehdä sama rekrytoinneille!

Onnistunut rekrytointi vie aikaa ja vaatii osaamista. Käydään kerralla läpi koko rekrytointiprosessi, niin jatkossa hommat sujuvat sutjakkaasti. Kun sinulle on selkeää, kuinka toimia, ei aikaa kulu ylimääräiseen pähkäilyyn ja lopputuloksen onnistuminen on huomattavasti todennäköisempi.

Mitä tarjoamamme palvelu pitää sisällään?

Aloitamme käymällä läpi tämän hetkiset toimintatavat. Kartoitamme yhdessä muun muassa miten työntekijöitä on tavoiteltu, mitä heille on kerrottu työskentely-ympäristöstä ja miten heidän kanssaan on viestitty.

Tämän jälkeen teemme suunnitelman, miten rekrytointiprosessi jatkossa voidaan hoitaa tehokkaasti ja kaikki osapuolet huomioiden. Saat juuri sinun tarpeisiisi suunnitellun rekrytointioppaan, joka sisältää työkalut onnistuneeseen rekrytointiin. Mukana myös työpaikkailmoituspohja, johon on laadittu yritysesittely. Tehtäväkohtaisilla muokkauksilla on jatkossa helppo uusien rekrytointien kohdalla laatia työpaikkailmoitus.

Otamme kokonaisuudessa myös huomioon työhaastattelut. Rekrytointioppaastasi tulet löytämään myös ehdotuksen haastattelurungosta, josta löytyy kysymyksiä, jotka sinun kannattaa hakijoita kysyä.

Hinta 550 € + alv. Sisältää kaksi tapaamista asiakkaan kanssa: alkukartoitus ja rekrytointioppaan läpikäynti

Webinaarit ja työpajat

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi suunnitellut webinaarit ja työpajat.

Esimerkkiteemoja:

  • Rekrytointi – ja tämän aiheen ympärille mahtuu vaikka mitä
  • Työnantajamielikuva
  • Hakija- ja työntekijäkokemus
  • Kansainväliset osaajat
  • Sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinnissa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ole rohkeasti yhteydessä ja selvitetään yhdessä, kuinka voisimme auttaa.