Ajankohtaista

Info turvallisesta rekrytoinnista 18.5.

Tervetuloa Turvallinen rekrytointi -infotilaisuuteen 18.5. klo 10.00. Tilaisuudessa käydään läpi turvallisen rekrytoinnin tarkistuslistaa: Turvallisen rekrytoinnin tarkistuslista 2022. Pääset liittymään infotilaisuuteen tällä linkillä (Teams). Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella. 

Yhteistyössä:

REKRY-podcast

Yhteistyössä ProArgia Etelä-Savon Vastuullisuudesta kasvua ja kannattavuutta -hankkeen kanssa pureuduimme rekrytointiin podcastin muodossa. Pilkoimme tämän suuren aiheen helposti kuunneltaviksi vajaan kymmenen minuutin jaksoiksi.

rekry-podcast

 

Turvallisen rekrytoinnin tarkistuslista

Mitä työnantajan tulee muistaa ulkomaisen työvoiman rekrytoinnissa ja perehdyttämisessä? Mitkä ovat työntekijöiden hyväksikäytön tunnusmerkit ja mitä pitää tehdä, jos ongelmia ilmenee? Näihin kysymyksiin maatalous- ja puutarha-alan työnantajat saavat vastauksia tuoreen tarkistuslistan avulla.

Tarkistuslista on laadittu yhteistyössä Euroopan kriminaalipolitiikan instituutin HEUNIn ja maatalous- ja puutarha-alan toimialajärjestöistä koostuvan turvallisen rekrytoinnin toimialatyöryhmän kanssa. 

Tilapäinen suojelu

Tilapäinen suojelu ja asuminen kauden jälkeen

Tilapäinen suojelu ja asuminen kauden päättyessäTyöntekijöiden ja muiden tilalla asuvien tilapäistä suojelua saavien asumiskysymykset kauden jälkeen ovat nyt ajankohtaisia.Osalla tiloista majoittuminen on mahdollista talven yli.