Meistä

Suomen maaseudun töiden ja tekijöiden ykkösasiantuntija

Toteutamme unelmat työstä ja hyvästä elämästä. Olemme vastuullinen suomalainen toimija, joka auttaa myös asiakkaitaan toimimaan vastuullisesti.

Olemme yritys, jonka sydän sykkii Suomen maaseudulle. Vuonna 2018 havahduttiin siihen tosiasiaan, että Suomesta puuttui toimija, joka olisi ottanut maaseudun työllistämisen ja henkilöstöasiat omakseen. Syntyi ajatus yrityksestä ja vuonna 2020 näki päivänvalon Töitä Suomesta Oy.

Palvelemme maaseudun työnantajia kattavasti työhön ja sen tekijöihin liittyvissä tilanteissa. Saamme aika ajoin kyselyitä, tarjoammeko palveluita vain maatalouden tarpeisiin. Maatalous on osa maaseutua, mutta maaseudulta löytyy työllistäjiä joka lähtöön. Tavoitteemme on auttaa maaseutua kokonaisvaltaisesti, oli kyse sitten alkutuotannosta, teollisuudesta, matkailusta tai vaikkapa järjestöistä.

Laajat verkostomme ja vankka kokemus takaavat sen, että pystymme palvelemaan asiakkaita laaja-alaisesti. Vaikka virallinen osoitteemme löytyy Helsingin postinumeron alta, tiimimme jäsenet työskentelevät eri puolilla Suomea. 

Olemme olleet mukana rekrytoimassa muun muassa eläinlääkäreitä, valimotyötekijöitä, metsäasiantuntijoita, toiminnanjohtajia, navettatyöntekijöitä, metsureita ja päälliköitä erilaisiin järjestötehtäviin. Rekrytointien lisäksi tarjoamme palveluita muun muassa työhyvinvointiin liittyen.

Miksi Töitä Suomesta Oy?

100 % suomalainen yritys
Syntynyt aidosta halusta auttaa maaseutua säilyttämään elinvoimaisuutensa
Reilu, luotettava ja ammattitaitoinen
Aktiivinen viranomaisyhteistyö
Hakijakokemuksen huomioiminen

Arvomme

Maaseudun elinvoimaisuus

Toimintamme ydin on, että Suomen maaseutu on hyvä paikka elää ja yrittää, nyt ja tulevaisuudessa.

Suurella sydämellä

Maaseudun menestys on yhteinen tavoitteemme. Tätä edistämme suurella intohimolla ja siihen uskomme vahvasti.

Helposti lähestyttävä

Kanssamme toimiminen on mutkatonta ja pidämme asiat simppeleinä. Haluamme, että meidät tunnetaan ystävällisyydestä ja avoimuudesta. Kanssamme on mukava tehdä yhteistyötä.

Pilkettä silmäkulmassa

Asiat tehdään ammattimaisesti, mutta ei otsa kurtussa. Hymy kuuluu työpäivään.

Riikka

Työpäiväni koostuvat moninaisista tehtävistä, joilla varmistan, että arkemme rullaa ja toimintamme kehittyy. Jalat maassa ja kädet savessa-tyyppinä teen jatkuvasti yhteistyötä asiakkaittemme kanssa. Kokonaisuuden osalta vastaan asiantuntija- ja johtajarekrytoinneista sekä tuen pippurista tiimiämme. 

Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan työtehtäväni ovat keskittyneet rekrytointi-, HR- ja lähijohtamistehtäviin. Ymmärrän työnantajan arjessa kohtaamat haasteet ja mietin jatkuvasti, miten tehdä asioita paremmin. Tavoitteenani on paras mahdollinen lopputulos kaikille osapuolille.

My workdays consist of all-around tasks to ensure that daily lives roll out and our operations evolve. As a person of the foot on the ground and hands-on clay, I constantly work with our customers. I am responsible for recruitment of experts and managers and supporting our team needed. 

Over the past ten years, my job responsibilities have focused on recruitment, HR, and management roles. I understand the challenges an employer faces in their daily lives. I am constantly thinking about how to do things in the best way. My goal is the best possible outcome for all parties.

Hennamari

Huolehdin asiakkaidemme kotimaisten työntekijätarpeiden täyttämisestä sekä työskentelen erilaisten työhyvinvointiin liittyvien projektien parissa.

Vahva kokemukseni sidosryhmä- ja verkostotyöstä on antanut loistavat edellytykset palvella sekä työnantajia että työnhakijoita ja -tekijöitä parhaalla mahdollisella tavalla sekä etsiä ratkaisuja haastaviinkin tilanteisiin.

Suhtaudun työhöni suurella sydämellä. Haaveilen tasa-arvoisesta työelämästä sekä moninaisista ja hyvinvoivista työyhteisöistä. Mottoni on: ”Toimi itse esimerkkinä”.

I take care of filling our customer’s domestic employee needs. I also work on various projects related to well-being at work.

My strong experience in working with stakeholders and teams have provided excellent conditions for serving both employers and job seekers in the best possible way, as well as finding solutions for challenging situations.

I dream of an equal working life as well as diverse and well-being work communities. My motto is ”Set yourself as an example”.

Voimmeko olla avuksi?