Paikkari

Paikkari auttaa ja tukee henkilöstöasioissa  

Työnantajan elämästä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Kukaan ei osaa kaikkea, eikä pidäkään. Kaikennäköistä pitäisi kuitenkin pystyä tekemään. Moni asia on hoidettavissa yksinkertaisesti ja nopeasti, kunhan vain tietää, mitä tekee. Paikkari on kumppani, jonka puoleen kääntyä arjen haasteissa.

Työnantajana eteen tulee ratkottavia asioita oikealta ja vasemmalta. Oletko miettinyt, kuinka paljon arkea helpottaisi, jos rinnalla olisi tuttu ja turvallinen ammattilainen, jonka puoleen kääntyä, kun itseltä loppuu keinot ja aika?

Kaikessa yksinkertaisuudessa paikkari tarkoittaa sitä, että sinulla on aina tiedossasi, kuka pystyy auttamaan henkilöstöön liittyvissä asioissa silloin, kun tarve on. 

Oman paikkarisi kanssa teette suunnitelman siitä, mitä asioita juuri teillä painotetaan ja yhdessä seuraatte säännöllisillä tapaamisilla asioiden etenemistä. 

Kukaan meistä ei osaa kaikesta kaikkea, ei edes paikkari. Paikkari kantaa kuitenkin vastuun siitä, että asiat selvitetään, ne etenevät ja kokonaisuus pysyy hallinnassa. Eikö kuulosta hyvältä, että itse ei tarvitse kaikkea kantaa, vaan rinnalla kulkee kumppani, joka ottaa osan painosta kantaakseen?

Missä paikkari voi auttaa?

Työsuhteen elinkaarella tapahtuu paljon. Kaikki lähtee tarpeesta palkata uusi henkilö ja loppuu työsuhteen päättymiseen. Täytyy huolehtia lakivelvoitteisista toimenpiteistä ja jotta kaikki sujuisi mutkattomasti, on huomioitava yksi jos toinenkin seikka.
 
Paikkari voi olla tukena rekrytoinnin ensiaskeleista, työtodistuksen luonnosteluun ja päättökyselyyn asti. Matkan varrella voidaan ratkoa haastetta tuovia yllättäviä tilanteita, kehittää osaamista, huolehtia työhyvinvoinnista ja pohtia työnantajamielikuvaa. 
 

Miksi paikkari?

Aikaa omaan ydintekemiseesi ketterästi ja joustavasti

Saat käyttöösi ammattilaisen asiantuntemuksen ja verkostot

Arki helpottuu, kun kaikesta ei enää tarvitse huolehtia yksin ja on joku, jonka kanssa jakaa hankalatkin tilanteet

Palvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaisesti kaikki tarpeet huomioiden

Paikkari-tasot ja hinnoittelu

Paikkari-palvelun sisältö

Jokainen paikkari-taso sisältää oman nimetyn paikkarin, jonka kanssa käydään kuukausittain henkilökohtainen keskustelu. Paikkari on Töitä Suomesta Oy:n asiantuntija, jolla on käytössään laajat verkostot ja yhteistyökumppanit.

Paikkarin kanssa laaditaan HR-vuosikello, jonka etenemistä seurataan yhdessä. 

Jos syntyy tarvetta lisäpalveluille, jotka eivät sisälly omaan tasoon, ne laskutetaan erikseen toteutuneen mukaisesti.  Laskutettaviin tunteihin ei tule yllätyksiä, sillä kaikki lisäpalvelut sovitaan tarkasti etukäteen. Meillä ei myöskään harrasteta pienellä painettuja pränttejä, vaan toimimme reilusti ja avoimesti.

Paikkarin mukana tulee myös mahdollisuus käyttää Töitä Suomesta Oy:n rekrytointijärjestelmää ja julkaista työpaikkailmoituksia rajattomasti.

Paikkarin kanssa elo on joustavaa. Jos tilanne muuttuu, on palvelu irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla. Lähtökohtaisesti voihan tilanne olla se, että tarvetta ei ole ympärivuotisesti. Paikkari auttaa silloin, kun häntä tarvitaan. 

Olemme hinnoitelleet valmiiksi kolme erikokoista pakettia. Jokaisessa tasossa on saman suuruinen vuosimaksu, joka sisältää pidemmän tapaamisen ja vuosisuunnitelman laatimisen. Loppuhinnoittelu muodostuu joustavasti tarpeen mukaisesti. 

Mikäli tarvetta on enemmän kuin suurin pakettimme tarjoaa, olethan rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään juuri teille sopiva vaihtoehto. 

 

KANTTI x KANTTI

Vieläkö mietityttää  ja et ehkä ole ihan varma, paljonko avulle on tarvetta?  Kantti x Kantti on matalan kynnyksen ratkaisu, jolla lähteä liikkeelle.
 
Paikkarin kanssa käyt keskustelut kuukausittain ja sinulla on aina tiedossa tuttu, teidän työyhteisön tunteva henkilö, keneen ottaa yhteyttä kun tarve näin vaatii. Eikö kuulosta mukavalta?

AARI

Kun tiedossa on, että kuukausittain on pieniä henkilöstöön liittyviä tehtäviä, joiden tekoon apu olisi tervetullut, on Aari oikea valinta.

Aari-asiakkaana sinulla on  paikkarin tuen lisäksi käytössäsi lisäkädet viisi tuntia kuukausittain. Palvelulistamme auttaa hahmottamaan, miten voimme olla avuksi.

HEHTAARI

Jääkö Aarin tarjoama tuntimäärä selkeästi liian pieneksi? Seuraava askel on Hehtaari, jossa tuplaat Aarissa käytössä olevan ajan henkilöstöasioiden hoitoon.

Käytössäsi on  kymmenen tuntia ammattilaisen työpanosta peruspalvelun lisäksi. Säästyneellä ajalla saat edistettyä muita aikaa ja panostusta vaativia tehtäviä, joita varmasti kyllä riittää. 

      Hinta
  • Vuosimaksu 350 € + alv 
  • 50 €/kk
  • Lisätyöt 65 € + alv/tunti
      Hinta
  • Vuosimaksu 350 € + alv 
  • Kuukausimaksu 300 € + alv
  • Lisätyöt 60 € + alv/tunti

HINNAT EIVÄT SISÄLLÄ ARVONLISÄVEROA

      Hinta
  • Vuosimaksu 350 € + alv 
  • Kuukausimaksu 550 € + alv
  • Lisätyöt 55 € + alv/tunti
 

Haluatko kuulla lisää?