Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnit Suomesta ja ulkomailta

Jätä uusien työntekijöiden etsintä meidän huolehdittavaksemme! Pystymme auttamaan asiakkaita koosta ja toimialasta riippumatta. Myös kansainväliset rekrytointimarkkinat ovat hyppysissämme. Kielitaitoinen tiimimme puhuu suomea, ruotsia, englantia, venäjää ja ukrainaa.

Valitse asiantunteva kumppani

Meillä on vankka kokemus maaseudusta toimintaympäristönä ja vahvat suhteet maaseudun sidosryhmiin. Asiantuntemuksella varmistetaan rekrytoinnin tehokkuus. Asiantuntijan hoitaessa rekrytoinnin sinä voit keskittyä omaan ydintoimintaasi.

Mitä kaikkea rekrytointiin liittyy?

Osaava henkilöstö on kriittinen osa työyhteisöjen menestystä. Huolellisesti hoidetulla rekrytoinnilla varmistetaan, että avoimeen tehtävään valitaan paras mahdollinen työntekijä. Huolehdimme rekrytointikokonaisuudesta alusta loppuun. On sinun valintasi, huolehdimmeko koko rekrytointiprosessista vai vain haluamistasi osa-alueista.

1. Aloitus

Kaikki lähtee siitä, että työ on tekijäänsä vailla. Tehdään sopimus yhteistyöstä ja ruvetaan hommiin!

2. Suunnittelu

Sovitaan aikataulu ja selkeytetään, millaista osaamista, kokemusta ja persoonaa ollaan etsimässä.

3. Verkot vesille

Laadimme ja julkaisemme houkuttelevan työpaikkailmoituksen sovituissa kanavissa. Rakennamme juuri teille sopivan hakemuslomakkeen, jonka kautta hakemukset tallentuvat järjestelmäämme. Voimme käyttää monenlaisia vastaustapoja, kuten esimerkiksi monivalintoja tai videotallenteita.

4. Hakijoiden läpikäynti

Käymme hakemukset läpi, kerromme näkemyksemme ja valitsemme yhdessä jatkoon etenevät hakijat. Kaikkia hakijoita kiitetään ja jatkoon pääsystä tiedotetaan niin valituille kuin karsituillekin. Hakijakokemus huomioidaan kaikissa rekrytoinnin vaiheissa.

5. Hakijoiden valinta

Valintamenetelminä voidaan käyttää henkilökohtaisten haastatteluiden lisäksi muun muassa nauhoitettuja videovastauksia, erilaisia työnäytteitä ja henkilöarviointia.

6. Päätöksenteko ja palaute

Lopullisen päätöksen teet itse, mutta tuemme sinua tässä päätöksessä. Rekrytointiprosessin päätyttyä mittaamme hakijatyytyväisyyttä kyselyn avulla. Meille on tärkeää, että rekrytoinnista jää positiivinen kokemus kaikille siihen osallistuneille.

Suomalainen kumppani

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt rekrytointipalvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Ydintehtävämme on auttaa suomalaisia yrityksiä tuottamaan suomalaisia tuotteita ja palveluita. Avainlippu-tunnus on osoitus siitä, että yrityksemme juuret ovat syvällä Suomen maaperässä.

”Haluan kiittää vielä erikseen erinomaisesti vedetystä rekrytointiprosessista! Kaikki järjestelyt toimivat hyvin ja teetetyt tehtävät olivat hakijan kannalta mielekkäitä. Erityisesti viestintä toimi prosessin jokaisessa vaiheessa esimerkillisesti.”

-Tyytyväinen hakija